Om Aron Anderson

Aron är en äventyrare som har rest jorden runt och pressat sig själv i extrema situationer för att inspirera andra att kämpa för sina drömmar. Han har deltagit i 4 Paralympics i 3 olika grenar, bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, simmat 37 km över Ålands hav och genomfört andra utmaningar som krävt ovanlig styrka både mentalt och fysiskt. Hans motto är: Ju större mål – desto häftigare resa.

Begränsad till framgång
När Aron var 9 år opererades han för cancer och hamnade i rullstol. Han tog då ett beslut som han lever efter än idag: att aldrig låta några hinder stoppa honom från att göra det han vill. Genom att försöka se möjligheter istället för begränsningar har han blivit en stor inspiratör för alla som vill uppnå sina drömmar.

Arons intresse för att hjälpa andra märks i hans engagemang för Barncancerfonden där han är stolt ambassadör. Tillsammans med dem har han under sina äventyr samlat in miljontals kronor till livsviktig cancerforskning och 2015 blev han utnämnd till Årets insamlare.

Från Lilla Sportspegeln till superkommunikatör
Aron är också ett frekvent ansikte i TV-sofforna, bland annat som programledare för Paralympics och Lilla sportspegeln. Han hamnade nyligen på topplistan över Sveriges mäktigaste unga utsedd av Nyheter24 både 2015 och 2016 och är utnämnd till en av Sveriges superkommunikatörer av Resumé och Årets uppstickare av Shortcut.

Uppskattad föreläsare och inspiratör
När Aron inte är ute på äventyr reser han Europa runt och föreläser. Med över 100 föreläsningsuppdrag per år är han idag en av Sveriges mest anlitade föreläsare. Han har inspirerat några av Sveriges största och mest framgångsrika företag och organisationer till att nå sina mål och maximera sin potential.

Detta är ett av många “Aronäventyr” – besök Arons webbplats för att ta del av hans tidigare bragder.

Besök Arons webbplats

Hjälp Aron stötta Barncancerfonden du också!

Dela på: